Sunday, March 15, 2015

HDD LLF Low Level Format Tool

Una dintre cele mai frecvente probleme care apare de obicei la un stic usb este imposibilitatea acestuia de al mai putea formata, sau/și mai grav sistemul de operare Windows nu-l mai recunoaște atunci când este introdus în unitate. Cei mai multi dintr utilizatori dau vina pe firma producătoare, acuză faptul că are viruși, sau sistemul de operare este "stricat".

HDD LLF Low Level Format Tool ne poate scăpa de aceste incoveniente prin faptul că re-inițializează hardiscul la configurația din fabrică, șterge complet și ireversibil toate datele (dacă există) de pe disc.

Principalul motiv de a face acest lucru este încercarea de a revitaliza hardiscurile infectate sau deteriorate.

HDD LLF Low Level Format Tool ascunde de asemenea, sectoarele "rele" în scopul de a crea o suprafață curată și fără erori pentru datele care se vor scrie pe acesta.

Concluzia este ca HDD Low Level Format Tool este aplicația care se poate utiliza în cazul în care vă confruntați cu coruperea datelor constant, intruziune de viruși în MBR sau sectoare defecte.

Atenție mare după ce formatați un stic cu acest utilitar. După ce operația de formatare este gata, sticul trebuie scos și reintrodus în unitate și formatat cu utilitarul default al sistemului de operare Windows.