About

Salut şi bine ai venit la mine pe site !
Dacă ai ajuns aici înseamnă că te-a atras ceva, nu contează ce anume, dar cu siguranță aici vei găsi mai multe categorii interesante.
Articole despre Windows, Linux, radioamatorism, calculatoare, internet, browsere, antiviruși, firewall, soft liber, instalare sistem de operare, știri IT, etc.
Aici oricine este bine venit şi poate lăsa un comentariu sau de ce nu, chiar mai multe comentarii, pe site-ul meu YO9FAH, un site adresat utilizatorului radioamator începător în Windows dar și în Linux. Respect părerea tuturor !
Site-ul YO9FAH a fost creat din pasiune și nu pentru a face bani din el sau pentru a concura cu un alt site sau cu altele.
Acesta a luat naștere mai mult dintr-o joacă ce pe parcurs a devenit – asta mai mult din curiozitate – o pasiune şi o dorință nestăvilită de nou, de cunoaștere, etc.
În mod special și în marea lor majoritate, articolele de pe acest site sunt dedicate exclusiv radioamatorilor, începătorilor în Windows și Linux şi mai ales colegilor mei de job.
Acest site va încerca să facă o paralelă Linux VS Windows, promovând și susținând software-ul liber cu scopul de a oferi și alte soluții Open Source la sistemele de operare.
Dacă deții un calculator nou sau vechi, soluția de a folosi un alt sistem de operare, diferit față de Windows, se numeşte GNU/Linux, oferit absolut gratuit, având toate funcţionalităţile de care are nevoie un utilizator chiar și începător.
Site-ul se adresează tuturor celor care vor un sistem de operare – instalat pe calculator cât mai bine întreținut și curat – prevenind orice intruziuni și evitând instalarea de viruși, spyware, malware, ad-aware, stabil şi securizat – reducând orice risc și dezinfectând calculatorul, atunci când dintr-un motiv sau altul, acest lucru s-a întâmplat.
Administratorul acestui site, adică YO9FAH, pe numele lui adevărat George, nu încurajează şi nu va încuraja software-ul ilegal – lozinca mea este: Linux The Next Generation.